• Profesionalizmi

  Profesionalizmi

  Kontroll i shumëfishtë i cilësisë, dorëzimi në kohë;Mbështetje teknike, shërbim instalimi, shërbim trajnimi, shërbim i mirëmbajtjes, shërbim R&D,
  shërbimi i ofertave, shërbimi financiar etj.
  Dëgjimi dhe vlerësimi i zërit të klientëve.
  Tejkalimi i pritshmërive të klientit.
 • Cilësia 3S Dking

  Cilësia 3S Dking

  Standardi 3S Dking është standard gjithëpërfshirës i bazuar në përdorimin dhe testimin aktual.
  Produktet i janë nënshtruar testeve të përdorimit praktik rigoroz shtesë për të siguruar që cilësia të jetë e sigurtë e qëndrueshme dhe e fortë.
 • Integrimi i Burimeve

  Integrimi i Burimeve

  Sasi e madhe / e vogël, dërgesë urgjente, cilësi e lartë, buxhet i ngushtë,...porosi, na lejoni t'i trajtojmë ato.
SISTEMI I ENERGJISË DIELLORE

SISTEMI I ENERGJISË DIELLORE

Më e sigurtë më e qëndrueshme dhe më e fortë

 • ● Komponentë me cilësi të lartë.
 • ● Jashtë rrjetit dhe Hibrid.
 • ● Për banim, komercial dhe automjete etj.
 • ● 300W...3KW...30MW.
 • ● R&D, i personalizuar.
 • ● Zgjedhje të shumta.
Stacioni i energjisë elektrike PORTABLE

Stacioni i energjisë elektrike PORTABLE

I gjithanshëm, i sigurt dhe i besueshëm

 • ● Dizajn elegant dhe praktik.
 • ● Porta të shumta daljeje në të njëjtën kohë.
 • ● Karikimi me AC dhe diellor.
 • ● Opsionet 300w deri në 4KW.
BATERIA MOTIVE LITIUM

BATERIA MOTIVE LITIUM

Qelizë e mirë Zemër e mirë!

 • ● R&D, shërbim i personalizuar për aplikacionet tuaja.
 • ● Shkalla e ngarkimit dhe shkarkimit 0,5C,1C...5C.
 • ● Opsionet LFP LTO NCM për qëllime të ndryshme.
 • ● Opsionet IP65 IP67 për qëllime të ndryshme.
 • ● Temperatura e funksionimit -20℃,-30℃,-40℃,Opsionet
 • ● Komunikimi i shumëfishtë
BATERI LITIUM 3 NË 1

BATERI LITIUM 3 NË 1

Bateri litiumi, MPPT dhe inverter i integruar

 • ● Dizajn 3 në 1 për të kursyer më shumë hapësirë.
 • ● Dizajn elegant dhe cilësi e lartë.
 • ● Instalim i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
 • ● Zgjedhje e shumëfishtë e kapacitetit.
 • ● 6000 cikle dhe jetëgjatësi 12 vjet, me kosto efektive.
SISTEMI I ENERGJISË DIELLORE

SISTEMI I ENERGJISË DIELLORE

Më e sigurtë më e qëndrueshme dhe më e fortë

 • ● Komponentë me cilësi të lartë.
 • ● Jashtë rrjetit dhe Hibrid.
 • ● Për banim, komercial dhe automjete etj.
 • ● 300W...3KW...30MW.
 • ● R&D, i personalizuar.
 • ● Zgjedhje të shumta.
Stacioni i energjisë elektrike PORTABLE

Stacioni i energjisë elektrike PORTABLE

I gjithanshëm, i sigurt dhe i besueshëm

 • ● Dizajn elegant dhe praktik.
 • ● Porta të shumta daljeje në të njëjtën kohë.
 • ● Karikimi me AC dhe diellor.
 • ● Opsionet 300w deri në 4KW.
BATERIA MOTIVE LITIUM

BATERIA MOTIVE LITIUM

Qelizë e mirë Zemër e mirë!

 • ● R&D, shërbim i personalizuar për aplikacionet tuaja.
 • ● Shkalla e ngarkimit dhe shkarkimit 0,5C,1C...5C.
 • ● Opsionet LFP LTO NCM për qëllime të ndryshme.
 • ● Opsionet IP65 IP67 për qëllime të ndryshme.
 • ● Temperatura e funksionimit -20℃,-30℃,-40℃,Opsionet
 • ● Komunikimi i shumëfishtë
BATERI LITIUM 3 NË 1

BATERI LITIUM 3 NË 1

Bateri litiumi, MPPT dhe inverter i integruar

 • ● Dizajn 3 në 1 për të kursyer më shumë hapësirë.
 • ● Dizajn elegant dhe cilësi e lartë.
 • ● Instalim i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
 • ● Zgjedhje e shumëfishtë e kapacitetit.
 • ● 6000 cikle dhe jetëgjatësi 12 vjet, me kosto efektive.