• Професионализам

  Професионализам

  Повеќекратна контрола на квалитетот, Навремена испорака;Техничка поддршка, сервис за инсталација, сервис за обука, сервис за одржување, сервис за истражување и развој,
  услуга за наддавање, финансиска служба итн.
  Слушање и вреднување на гласот на клиентите.
  Надминување на очекувањата на клиентите.
 • 3S Dking квалитет

  3S Dking квалитет

  Стандардот 3S Dking е сеопфатен стандард заснован на вистинска употреба и тестирање.
  Производите биле подложени на дополнителни ригорозни практични тестови за да се осигура дека квалитетот е БЕЗБЕДЕН СТАБИЛЕН И СИЛЕН.
 • Интеграција на ресурси

  Интеграција на ресурси

  Огромна/мала количина, Итна испорака, Висок квалитет, Тесен буџет,...нарачки, Дозволете ни да се справиме со нив.
СОЛАРЕН СИСТЕМ ЗА ЕНЕРГИЈА

СОЛАРЕН СИСТЕМ ЗА ЕНЕРГИЈА

Побезбедно постабилно и посилно

 • ● Висококвалитетни компоненти.
 • ● Off grid и Hybrid.
 • ● За станбени, комерцијални и возила итн.
 • ● 300W...3KW...30MW.
 • ● истражување и развој, приспособено.
 • ● Повеќе избори.
ПРЕНОСНА ЕЕНЕРСТАНИЦА

ПРЕНОСНА ЕЕНЕРСТАНИЦА

Разноврсна, безбедна и доверлива

 • ● Стилски и практичен дизајн.
 • ● Повеќе излезни порти во исто време.
 • ● Полнење со наизменична струја и соларна енергија.
 • ● Опции од 300w до 4KW.
МОТИВНА ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

МОТИВНА ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

Добра клетка Добро срце!

 • ● Истражување и развој, приспособена услуга за вашите апликации.
 • ● Стапка на полнење и празнење 0,5C,1C...5C.
 • ● LFP LTO NCM опции за различна намена.
 • ● Опции за IP65 IP67 за различна намена.
 • ● -20℃,-30℃,-40℃ работна температура,Опции
 • ● Повеќекратна комуникација
3 ВО 1 ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

3 ВО 1 ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

Литиумска батерија, MPPT и вграден инвертер

 • ● Дизајн 3 во 1 за да заштедите повеќе простор.
 • ● Стилски дизајн и висок квалитет.
 • ● Брза инсталација и лесен за користење.
 • ● Повеќекратен избор на капацитет.
 • ● 6000 циклуси и 12 години животен век, исплатливи.
СОЛАРЕН СИСТЕМ ЗА ЕНЕРГИЈА

СОЛАРЕН СИСТЕМ ЗА ЕНЕРГИЈА

Побезбедно постабилно и посилно

 • ● Висококвалитетни компоненти.
 • ● Off grid и Hybrid.
 • ● За станбени, комерцијални и возила итн.
 • ● 300W...3KW...30MW.
 • ● истражување и развој, приспособено.
 • ● Повеќе избори.
ПРЕНОСНА ЕЕНЕРСТАНИЦА

ПРЕНОСНА ЕЕНЕРСТАНИЦА

Разноврсна, безбедна и доверлива

 • ● Стилски и практичен дизајн.
 • ● Повеќе излезни порти во исто време.
 • ● Полнење со наизменична струја и соларна енергија.
 • ● Опции од 300w до 4KW.
МОТИВНА ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

МОТИВНА ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

Добра клетка Добро срце!

 • ● Истражување и развој, приспособена услуга за вашите апликации.
 • ● Стапка на полнење и празнење 0,5C,1C...5C.
 • ● LFP LTO NCM опции за различна намена.
 • ● Опции за IP65 IP67 за различна намена.
 • ● -20℃,-30℃,-40℃ работна температура,Опции
 • ● Повеќекратна комуникација
3 ВО 1 ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

3 ВО 1 ЛИТИУМСКА БАТЕРИЈА

Литиумска батерија, MPPT и вграден инвертер

 • ● Дизајн 3 во 1 за да заштедите повеќе простор.
 • ● Стилски дизајн и висок квалитет.
 • ● Брза инсталација и лесен за користење.
 • ● Повеќекратен избор на капацитет.
 • ● 6000 циклуси и 12 години животен век, исплатливи.